Forældrecitater

Vi, der har vores daglige gang på Stauninggården, snakker tit om hvor skønt her er, og hvor glade vi er for at vores børn hver dag bliver passet af det fantastiske personale der. Så vi har samlet et par ”forældre-citater”, der fortæller lidt om, hvorfor vi er så glade for Stauninggården. Læs dem herunder.

”Stauninggården er en helt unik institution! Personalet er altid smilende, venlige, legesyge, forstående og positive. Stemningen i huset er så skøn og ja, legepladsen er jo fuldstændig vidunderlig”.

”Det er dejligt, når min datter vinker farvel og smiler. Så ved jeg hun er tryg ved de voksne. Og når jeg henter hende glad og beskidt – så ved jeg, hun har haft en go dag! 🙂”.

”En skøn institution hvor der er højt til loftet. Børn og personale nyder at være sammen på den store legeplads og i skoven ved siden af. Fantastisk personalegruppe som skaber de bedste vilkår for børnene”.

”Udeliv, smil og glæde 🙂. Dejligt at blive mødt af mit barnebarn som er ”møgbeskidt” og har haft en dejlig dag 🙂”. KH Williams mormor

”Jeg kan ikke forestille mig at aflevere min søn andre steder end på Stauninggården. Han elsker personalet, sine små venner og legepladsen. Det er dejligt hver dag at aflevere sit guld i tryg vished om, at han får endnu en skøn dag med gode oplevelser og masser af frisk luft”.  

Sol