Stauninggården

Natur og Udelivsinstitution
beliggende i naturskønne omgivelse i Helsing

“Lær mig at leve livet, lev det ikke for mig”
Børnehuset Stauninggården ligger på Gl. Hellebækvej 71A, 3000 Helsingør, og er en privatejet Natur- og Udelivsinstitution for 0-6 årige børn, der blev dannet i sommeren 2014 af en forældregruppe, efter i en årrække at have været en kommunal institution.

Stauninggårdens bygninger ejes af organisationen DUI Leg og Virke og Stauninggården er lejere og er bundet af gensidige aftaler i lejekontrakten.

Stauninggården har en 7000m2 stor legeplads, der er hjertet af Stauninggården og børnenes hverdag i den friske luft. I bygningerne har vi masser af indendørs-kvadratmeter til både vuggestue- og børnehavebørnene.

Vuggestuen holder til i stueetagen, hvor også personalerum og køkkenet findes, mens børnehavebørnene har 1. sal som deres tumleplads. Stauninggårdens store naturlegeplads har alle børn adgang til.

Der er store sandkasser, klatrestativ, gyngestativer, rutsjebane, legehøj, cykelbane, vandkanal, bålplads, legeplads og urtehave. Børnene tilbringer størstedelen af dagen på legepladsen og spiser ofte i det fri på den tildækkede terrasse – også når det regner.

 

s2