Blog

Fantastisk høstfest på Stauninggården

Rid på en pony, spis en larve, få ansigtet malet som en farlig tiger og pynt armen med en flot tatovering. Mulighederne var mange, da Stauninggården holdt sin årlige høstfest i en flot pause mellem regnbygerne.

Ponyridning

Den store legeplads vrimlede med glade børn, deres familier og det dygtige personale og det blev en virkelig skøn høstfest igen i år.

Traditionen tro blev der holdt kagekonkurrence og hold nu op en masse flotte og lækre kager, der var meldt til – her kan Den Store Bagedyst godt gå hjem og lægge sig!

Vinderkage: Flotteste kage

 

Vinderkage: Bedste Smag

Bålet var tændt og der blev tilberedt lækre larver over den åbne ild – og de modige fik et fint ”jeg har spist en larve”-badge som et fint trofæ at tage med hjem og blære sig med.

Larve-buffet

Tombolaen tilbød atter i år fine præmier og den årlige auktion, hvor lokale forretningsdrivende, forældre og venner til Stauninggården havde doneret flotte gaver, var også et stort tilløbsstykke – faktisk blev der i år sat rekord i indtjeningen. Super skønt, og tak til alle, der donerede – og købte. Pengene bliver brugt til gode ting til børnene på Stauninggården.

Travlhed ved tombolaen

 

Forældrelege: Kartoffelløb

 

Forældrelege: Tovtrækning

Festlighederne blev rundet af med en stor og lækker fællesbuffet.

Fællesspisning

Tak til alle, der var med til arrangere denne skønne høstfest, til det fantastiske personale og til alle jer, der bidrog med tombola-præmier og auktions-gaver – samt til alle der mødte op: I var alle som en med til at gøre denne høstfest helt speciel.