Blog

Stauninggårdens personale strøg helt til tops

I Stauninggården er det gode samarbejde og arbejdsglæde blandt de ansatte en høj prioritet – og det blev synliggjort ved en nyligt overstået teambuildings-event, hvor personalet prøvede kræfter med samarbejdets svære kunst i trækronerne i Virum.

Hele Stauninggårdens personalegruppe har det sidste år været involveret i et forløb med en ekstern coach med formålet at styrke samarbejdet og trivslen i gruppen. Det kulminerede i sidste uges tur til Virum, hvor personalet klatrede i træer på Til Tops Klatrebane og prøvede deres grænser af i 18 meters højde.

Til hverdag er det en kunst at samarbejde og kommunikere, så det var en styrkeprøve af de store, personalet skulle igennem ved at sparre, kommunikere og samarbejde i de store højder med adrenalinet susende i kroppen. Der blev hele vejen rundt gået til grænsen og helt sikkert også over grænsen for flere.

”Jeg fik en super fornemmelse i maven af at observere vores proaktive medarbejdere på et andet terræn end hvad de er vant til, og se hvor flot de klarede den udfordring” siger bestyrelsesformand i Stauninggården, Johnny Borup. ”At se dem give sig maksimalt og yde en indsats for teamet var suverænt. I min verden kaldes det teamspirit, og jeg er virkelig stolt af vores medarbejdere i Stauninggården, som til dagligt tager sig af vores børns trivsel, tryghed og udvikling.”

For at Stauninggårdens børn kan trives, være trygge og udvikle sig, skal personalegruppen være stærk og glad, og netop derfor har bestyrelsen og ledergruppen i Stauninggården målrettet arbejdet med samarbejde og trivsel i personalegruppen.

Leder i Stauninggården, Charlotte Durafour, uddyber: ”Formålet med hele forløbet og med eventen i sidste uge er jo at styrke hinanden som team og lære hvorfor vi agerer anderledes med hver vores profiler. Indtil videre er det gået rigtig godt, og vi bruger vores nye erfaringer hver dag på legepladsen og i personalestuen. Det er vigtigt der løbende er fokus og en tæt
sparring til vores dygtige medarbejdere, så vi hele tiden er på forkant med udviklingen.”

Forløbet vil fortsætte i år 2017, og er desuden blevet fulgt op af en medarbejdertilfredshedsundersøgelse.

Der gøres klar til klatring

 

Janni og Birgitte gør klar

 

Line og Merete

 

Lykke og Annette

 

Merete, Janni og Henriette højt til vejrs