Blog

Julefest i Stauninggården

Julefesten i Stauninggården bød i år på noget, der ikke ses hvert år: Nemlig sne på legepladsen! En masse små nisser drønede rundt og lavede snebolde – på trods af, at der kun var et let pudderlag at skue.

Da legepladsen var rullet fri for sne, mørket havde sænket sig og alle havde varmet sig med gløgg, varm kakao og æbleskiver, blev der helt stille på legepladsen.

Pludselig kunne man høre spæde, men stærke, børnestemmer synge den smukke Lucia-sang. Og så kom de: De største børnehavebørn var klædt i luciadragter eller klædt som kagemænd, og gik to og to, hånd i hånd, i optog hen over legepladsen. Tæt forfulgt på afstand af deres stolte forældre.

Lucia-brudene og kagemændene sang af hjertets lyst og knugede lysene til sig. Et smukt glimt af hjerte-varme i den frost-kolde eftermiddag.

Luciasangen blev hurtigt afløst af et taktfast råb: ”Julemand, julemand, kom nu frem – ellers går vi aldrig hjem”.

Og minsandten om ikke selveste Julemanden derpå gjorde sin entré på legepladsen. Efter julesange og dansen om juletræet – flot akkompagneret af vore allesammens troubadour Frederik – delte Julemanden godteposer ud, til stor jubel for de mange glade julebørn i Stauninggården.

Tusind tak til vores fantastiske personale, der har arrangeret festen, øvet Lucia-optog, guitar-greb og i øvrigt bare gør det så godt, som noget børnehus kan ønske sig. TAK!

Se billeder fra den bedste julefest herunder.

Og rigtig glædelig jul.

Juledekorations-værksted

Travlhed i boden med gløgg, varm kakao og æbleskiver

Lucia-børnene stiller op til fotografering

“Nu er det jul igen” Tralala

Julemanden