Blog

Fantastisk høstfest på Stauninggården

Stauninggårdens årlige høstfest blev afviklet i strålende sol og med højt humør. Sæbebobler, ponyridning, tovtrækkeri, insekt-spisning, kagekonkurrence og meget andet trak de store smil frem hos de mange fremmødte og gjorde denne fest til noget helt specielt.

Den store legeplads var fyldt med glade børn, deres familier og det dygtige personale, da Stauninggården havde inviteret til høstfest og luften genlød af glade børnestemmer, vrinsk fra ponyer og duften af brænderøg.

Bålet var tændt og der blev tilberedt lækre larver og sprøde græshopper over den åbne ild – og de modige fik et fint ”jeg har spist en larve”-skilt at hænge om halsen.

Så er der serveret

 

Traditionen tro kunne børnene få en tur på pony-ryg, der var lege for både store og små og der var masser af flotte og velsmagende kager tilmeldt den sædvanlige kagekonkurrence.

Tovtrækning

 

Ponyridning

Tombolaen tilbød fine præmier og den årlige auktion, hvor forældre og venner til Stauninggården havde sat flotte sponsor-gaver på auktion, var også et stort tilløbsstykke.

Til stor glæde for alle underholdt børnene med sange og Fri for Mobberis store lilla Bamseven lagde også turen forbi Stauninggården.

Besøg af Bamseven

Festlighederne blev rundet af med en stor og lækker fællesbuffet.

Lækker buffet

Tak til alle, der var med til arrangere denne skønne høstfest og til jer, der bidrog med præmier og auktions-gaver – samt til alle der mødte op: I var alle med til at gøre denne høstfest helt speciel.